maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

Fashion Extras is volgens reguliere openingstijden geopend. Klik hier voor afwijkende openingstijden op feestdagen. Het dragen van een mondkapje is in de cash & carry is niet langer verplicht. Bij de kassa’s vind je versnaperingen to go.

Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.      

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Houdtenalle tijden1,5 m. afstand. 
  • Ga je de landsgrens over om onze cash & carry te bezoeken? Ga op weg met bijgaande verklaring, waarmee je als dat nodig is kunt aantonen dat je met zakelijke doeleinden onderweg bent. Vergeet je klantenpas niet mee te nemen!  
  • Meld je bij binnenkomst bij de receptie en toon je klantenpas en legitimatie op  afstand zonder deze te overhandigen. 
  • Wij zorgen voor schone inkoop-karren en winkelwagens.  
  • Betaal zoveel mogelijk digitaal.  
  • Beperk jouw verblijfsduur tot het strikt noodzakelijke, maak jouw bezoek zo functioneel mogelijk.
  • Wees lief voor elkaar. 

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden wij inkopen bij Fashion Extras veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen? Dan kunnen onze medewerkers indien nodig hiertegen optreden. 

Alleen samen krijgen wij corona onder controle!  

veilig_inkopen