Unieke vintage blouses

Heb jij de prachtige blouses van The Darling al gespot bij Fashion Extras? Deze unieke bloezen met een vintage look & feel zijn een perfecte aanvulling op jouw collectie.

Dead stock blouses

De blouses van The Darling zijn dead stock, dit wil zeggen dat ze een prachtige vintage uitstraling hebben zonder ooit eerder gedragen te zijn. Voor deze bloezen hoef je geen uren door de vintage store of kringloopwinkel te struinen op zoek naar een pareltje. Je shopt deze unieke bloezen gewoon bij Fashion Extras! De bloezen zijn verkrijgbaar in verschillende toffe prints, maar wees er snel bij want van elke print is maar een beperkt aantal beschikbaar.

Exposant The Darling

The Darling zijn schatzoekers die zich laten inspireren door het dagelijkse leven, mensen, verhalen en momenten. De collectie van deze exposant is een eclectische mix van unieke maar toch betaalbare items. Je shopt de collectie van The Darling bij Fashion Extras in Venlo en TICA in Aalsmeer.

TheDarling-vintage_blouses-FashionExtras-TICA-4TheDarling-vintage_blouses-FashionExtras-TICA