maatregelen coronavirus: extra alert op hygiëne

Fashion Extras is zeven dagen per week geopend. Klik hier voor afwijkende openingstijden op feestdagenHet dragen van een mondkapje is in de cash & carry verplicht. Bij de kassavind je versnaperingen to go
Je kunt bij ons veilig inkopen. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en onze pashouders voorop en volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD.   

  • Houd ten alle tijden 1,5 m. afstand.  
  • Het dragen van een mondkapje in de cash & carry is verplicht 
  • Beperk jouw verblijfsduur tot het strikt noodzakelijke, maak jouw bezoek zo functioneel mogelijk. 
  • Meld je bij binnenkomst bij de receptie en toon je klantenpas en legitimatie op afstand zonder deze te overhandigen.  
  • Wij zorgen voor schone inkoop-karren en winkelwagens. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen. 
  • Betaal zoveel mogelijk digitaal. 
  • Wees lief voor elkaar. 
  • Ga je de landsgrens over om onze cash & carry te bezoeken? Ga op weg met bijgaande verklaring, waarmee je als dat nodig is kunt aantonen dat je met zakelijke doeleinden onderweg bent. Vergeet je klantenpas niet mee te nemen! 

Houd je ajb aan onze maatregelen, zo houden inkopen bij Fashion Extras veilig. Houd jij je niet aan onze maatregelen? Dan kunnen onze medewerkers indien nodig hiertegen optreden.  Alleen samen krijgen wij corona onder controle!  

veilig_inkopen