New collections!

new collections 2020De New Collections 2020 komen eraan!  

Van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september 2020 staat de cash & carry van Fashion Extras en Trends & Trade in het teken van de New Collections! 

Heel veel nieuwe collecties!
Het is tijd om de sale op te ruimen en ruimte te maken voor prachtige nieuwe collecties! Bezoek de cash & carry van Fashion Extras en Trends & Trade in de eerste week van September en ontdek als een van de eerste de verrassende nieuwe collecties van tientallen exposanten.

Get inspired
De exposanten verrassen jou met de nieuwste home-, gift-, garden-, fashion-, en lifestyleartikelen die je niet mag missen. Shop nu duizenden najaars- en kerstartikelen bij Fashion Extras en Trends & Trade en breng de winterse gezelligheid naar jouw winkel, restaurant of stylingproject.  

Stay tuned..
Benieuwd bij welke exposanten je moet zijn voor de nieuwste collecties? Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates rondom de New Collections.