De ‘do-good-recycle-shopper’!

Scoor nu één van de handgemaakte ‘do-good-recycle-shoppers’ bij Fashion Extras en draag een steentje bij aan lokale stichting ‘Voedselhulp Blerick’.

voedselhulp_blerick_shopper_trendstrade_fashionextras

Duurzaam en handmade

De handmade shoppers worden in beperkte oplage geproduceerd in samenwerking met Venlose naaister Monique Becks. De shoppers zijn gemaakt van oude sfeer-banners en hierdoor super duurzaam! Je shopt ze voor een zacht prijsje bij Fashion Extras en de gehele opbrengst gaat naar lokale stichting ‘Voedselhulp Blerick’. Scoor jouw ‘do-good-recycle-shoppers’ nu!

Gino en Charlotte van Voedselhulp Blerick helpen mensen die het het hardst nodig hebben

De kleinschalige lokale stichting is opgericht door echtpaar Gino (64) en Charlotte (63). Zij helpen personen en gezinnen die het minder getroffen hebben met voedselpakketten en zorgen daarnaast voor advies en begeleiding tijdens inloopuren in hun internetcafé. Mensen die door regelgeving niet bij de reguliere voedselbank terecht kunnen en/of op andere fronten tussen wal en schip vallen, kunnen voor hulp naar Gino en Charlotte.

Oude banners krijgen een tweede leven
De shoppers worden gemaakt van oude sfeer-banners. Trends & Trade, TICA en Fashion Extras presenteren vier keer per jaar de nieuwste trends. Op verschillende punten in en om de cash & carry’s zie je deze trends terug in product presentaties, stylingpunten en banners (doeken). Deze banners zijn bewaard en omgetoverd tot prachtige shoppers. Fashionable, duurzaam en maatschappelijk verantwoord, wat wil je nog meer?

We zetten ons graag in voor duurzaamheid en lokale initiatieven
Fashion Extras licht de actie toe: “Wij geloven dat iedereen onderscheidend kan zijn. Wij zijn er als inkoopcentrum voor kleine en grote wederverkopers en professionele eindgebruikers in de lifestylebranche. Met deze actie helpen we een kleine ondernemer met een heel groot hart, en hopen dat Gino en Charlotte nog lang hulp blijven bieden aan personen en gezinnen in Venlo/Blerick.”