December cadeautips


Op zoek naar prachtige decembercadeaus om jouw cadeaucollectie compleet te maken? Ons inspiratieteam heeft voor jou de perfecte selectie cadeautips samengesteld om ieder hart sneller te laten kloppen.

Of je nou op zoek bent naar een geschikt cadeau voor mannen of vrouwen, jong of oud, persoonlijk of juist algemeen, ons inspiratieteam heeft overal aan gedacht! Breid je cadeaucollectie verder uit en bied jouw klanten het perfecte cadeau voor hun familie, vrienden of collega’s.

Bekijk de cadeauselectie hieronder en ontdek het beste dat Fashion Extras te bieden heeft op het gebied van Gift collecties. Je shopt deze toffe cadeaus nu in de cash & carry of via onze online shop!

Sieraden

De kleinste pakketjes hebben vaak de leukste inhoud! Sieraden zijn een absolute musthave onder de kerstboom en leuk voor zowel mannen als vrouwen!

Fashion

Een warme trui, leren legging of een stijlvol jasje zijn perfecte cadeaus voor de echte fashionistas. Breid je cadeaucollectie uit met de nieuwste fashiontrends voor zowel mannen als vrouwen.

Gadgets

Wie wordt nou niet enthousiast van het uittesten van hippe gadgets of de nieuwste (technologische) snufjes. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in de cash & carry!

Sjaals

Een heerlijke warme sjaal of poncho is een perfect cadeau voor de koude wintermaanden! Vul je cadeaucollectie aan met prachtige sjaals in verschillende toffe kleuren, prints en materialen.

Kerstsokken 

Wat is leuker dan samen met de familie matchende kerstsokken aan te trekken en met warme voeten te genieten van de magie van de kerst.

Verpakkingsmateriaal

Je maakt je cadeaucollectie pas echt compleet met prachtig verpakkingsmateriaal. Mooi cadeaupapier, linten en strikken maken van jouw cadeaus ware geschenken die ook nog eens erg leuk staan onder de kerstboom. Shop een uitgebreide collectie verpakkingsmaterialen bij onze andere vestigingen Trends & Trade en TICA, hier ben jij met jou Fashion Extras Klantenpas van harte welkom.